Kommenteeri

Tallepraad

Hõrk ahjuroog tallelihast, mis sobib hästi ahjujuurviljade või kartuliga. 

Vaja läheb

Talle tagakints
1,5 kg
Basiilik (värske)2/3 potti /peotäis
Rosmariin (värsked oskad)2/3 potti /peotäis
Küüslauk2 küünt
Mesi2 spl
Oliiviõli2spl
 Sool/pipar 1/2 spl mõlemat

Valmistamine

Haki küüslauk, basiilik, rosmariin (nopi oksa küljest okkad). Sega kõik kokku- hakitud küüslauk, basiilik, rosmariin, mesi, õli, sool. Hõõru mõnusalt liha sisse ning jäta üleöö marineeruma. Kui sul on väga kiire siis lase vähemalt 4h seista ja küpseta siia aga soovitame soojalt üleöö hoida.Keera ahi 220 kraadi peale ning aseta liha ahjupotti või küpsetuskotti. Küpseta sõltuvalt tüki suurusest umbes 1,5 tundi (1kg=1h). Liha peab olema kondi küljest lahti aga mitte kuiv. Naudi!

Lisa kommentaar

Email again: